Afgelopen maand is Ellie Mattiesing als locatiemanager voor De Wenakker in Groningen gestart. Ellie gaat zorgen dat ze met een fantastisch team voor de toekomstige bewoners van De Wenakker aan de slag kan. Lees verder over de motivatie van Ellie.

” Persoonlijke aandacht voor de mens, willen weten wat iemand zijn levensverhaal is, en de zorg daar zo goed mogelijk op aansluiten. Geraakt worden door de kleine geluksmomenten in een dag, dat is wat werken in de zorg voor mij zo mooi en dankbaar maakt.
Inmiddels ben ik al ruim 13 jaar werkzaam in de zorg. En heb ik al aan verschillende doelgroepen zorg morgen leveren. Waarin elke doelgroep een andere vorm van zorg vraagt hebben ze één ding gemeen. De behoefte aan persoonlijke aandacht.

Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik gevraagd werd om mee te bouwen aan dit nieuwe zorg- en woonconcept voor mensen met dementie. Het Buytenhuis is kleinschalig met alle ruimte voor deze persoonlijke aandacht. Een plek waar mensen zichzelf mogen zijn. En waar we met elkaar een warm thuis creëren.

Werken vanuit mijn hart, met passie voor het vak en de mens. En samen met een team het verschil kunnen maken en bouwen aan de zorg van nu. Trots kunnen zijn op wat je samen neerzet en op de zorg die je levert aan de bewoners dat is wat mij drijft. En dat is wat dit nieuwe zorg- en woonconcept voor mensen met dementie voor mij uniek maakt. “