Een nieuwe vorm van wonen voor mensen met dementie

“Vanuit mijn functie als directeur van een zorgorganisatie met diverse locaties voor dagbesteding voor mensen met dementie heb ik ook beroepshalve veel te maken met het leven en welzijn van mensen met dementie en hun omgeving. Hierdoor ervaar ik dagelijks de grote nood om tijdig een passende woonplek te kunnen bieden, waar aandacht en respect is voor de uniciteit van ieder mens. Want eigenwijs, dat zijn we toch allemaal wel een beetje? “

Medewerkers

 

Ellie Mattiesing 
Locatiemanager

Locatiemanager van De Wenakker in Groningen is Ellie Mattiesing. Zij heeft veel ervaring in de zorg en heeft hospitality hoog in het vaandel staan. Ellie is verantwoordelijk voor het samenstellen van een goed samenwerkend team.

Verpleegkundige/verzorgende
We hebben 24/7 een verpleegkundige/verzorgende aanwezig in het huis. Overdag zijn er meerdere medewerkers (verpleegkundigen en verzorgenden) aan de slag voor de dagelijkse zorg, hulp en aandacht.

Activiteitenbegeleiders
Voor de activiteiten hebben we, naast de gewone activiteiten die de verzorgenden met de bewoners ondernemen, ook een groepsbegeleider in dienst samen met een stagiaire en vrijwilligers.

Kok
De maaltijden worden verzorgd door onze kok en met zijn hulp kunnen bewoners en verzorgenden zelf koken.

Tuin/klusjesman
Ons landgoed vraagt ook onderhoud en wij vinden het gezellig als er wat extra hulp is voor hand- en spandiensten: daarom hebben we een tuin/klusjesman in dienst. Deze kan ook helpen bij eventueel benodigd vervoer.  

Huishoudelijke hulp
Wij houden van netjes: onze schoonmakers zorgen ervoor dat alle privé-verblijven en gemeenschappelijke ruimtes goed worden onderhouden. Bij Het Buytenhuis ziet alles er picobello uit.

Werken bij Het Buytenhuis?
Hier vind je onze vacatures.