Het ClubHuys

“Bij Het ClubHuys spelen onderlinge sociale contacten een grote rol en hebben we de voorkeur voor culturele activiteiten.”

Het ClubHuys

Het ClubHuys van De Wenakker organiseert allerlei leuke activiteiten voor zijn bewoners. Hier kunnen ook andere mensen bij aansluiten, bijvoorbeeld ouderen met beginnende dementie in de directe omgeving. Er is plaats voor ongeveer vijf extra daggasten. 

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in het organiseren van passende activiteiten voor mensen met dementie. De interesse en belangstelling van de deelnemers vormen de basis voor het aanbod. Hierdoor bieden we een gevarieerd programma. Te denken valt aan activiteiten zoals schilderen, koken, tuinieren, muziek maken en luisteren, sport en bewegen, uitjes naar bijvoorbeeld het theater of tentoonstellingen.

Bij Het ClubHuys spelen onderlinge sociale contacten een grote rol en hebben we de voorkeur voor culturele activiteiten.

Daggasten

Mede door Het ClubHuys kunnen ook andere mensen, bijvoorbeeld ouderen met beginnende dementie uit de omgeving, aansluiten bij de activiteiten op locatie De Wenakker. We bieden plaats aan vijf extra daggasten. Zo kunnen ook zij zich thuis voelen bij Het Buytenhuis.
Heeft u belangstelling voor Het ClubHuys, maar wilt u nog niet bij ons komen wonen, dan horen wij dat graag. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van een geschikte indicatie voor deze dagactiviteiten.

Vul hiervoor het interesseformulier in